MkbController

MkbController

Financiele dienstverlening
3024EA Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-08-2012
Opdrachten
28
Laatste opdracht
30-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

MkbController is een landelijke netwerkorganisatie. Wij ondersteunen en adviseren ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met alle ondernemers- en ondernemingsvraagstukken op een geheel vernieuwende wijze: proactief en toekomstgericht.

Specialisatie en expertise

Wij geloven niet in een accountant als belangrijkste adviseur. Vandaar dat onze organisatie anders is. Centraal in onze dienstverlening staat de (branche) ervaren Financieel Directeur en de MkbController rapportage. Door ons unieke en krachtige adviesmodel kunnen wij ondernemers een structureel klankbord bieden, de (branche) ervaren Financieel Directeur, die als sparringpartner van de ondernemer de onderneming met simpele handvatten op koers houdt.

Onze klanten en Financieel Directeuren worden op specialistisch vlak ondersteund door onze MkbVakspecialisten, en op administratief vlak door MkbAdministratie (jaarrekening, administratie, fiscale aangiftes).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten