Annemiek Adams

Annemiek Adams

Marketing adviesbureau
5673NH Nuenen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-08-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
21-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ontwikkelingen gaan razendsnel. Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn en steeds opnieuw keuzes maken. Dan is het prettig als je ondersteuning krijgt bij zaken die lastig zijn, zoals het ontwikkelen van een onderscheidende marketingstrategie en het in de praktijk brengen van een doelgericht verkoopplan. Welke stappen moet je zetten om je continuïteit te borgen én hoe zorg je voor een sterk klantenbestand. MKB Werkplaats helpt bij het succesvol toepassen van marketing- en verkooptools.
Of je nu starter bent of een ervaren MKB-ondernemer. MKB Werkplaats biedt de ondersteuning die past bij elke fase van je bedrijf. Dan kan in de vorm van persoonlijk advies maar ook met de inzet van een online programma.

Specialisatie en expertise

Ik adviseer en begeleid sinds 2006 MKB-ondernemers op het snijvlak van strategie, marketing, communicatie en verkoop. Mijn belangrijkste drijfveer is om de concurrentiepositie van MKB bedrijven te versterken met het ontwikkelen van een doordachte strategie en het effectief inrichten van de marketing-, communicatie- en verkoopactiviteiten. Ik ben van mening dat MKB bedrijven systematisch moeten werken aan de ontwikkeling van hun merk, de toegevoegde waarde voor hun klanten en het acquireren en binden van de juiste klanten. Zo bouw je aan een sterke marktpositie en continuïteit op lange termijn.

Na mijn opleiding HTS Bedrijfskunde heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het MKB. De eerste jaren in de productielogistiek, daarna op het gebied van strategie, marketing, communicatie, verkoop en accountmanagement in de (industriële) dienstverlening. Na de HTS heb ik meerdere opleidingen en trainingen op het gebied van verkoop, (online) marketing en communicatie gevolgd. In 2003 heb ik mijn Master in Marketing aan de TIAS Business School in Tilburg behaald.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten