Martinique Translations

Vertalingen en correcties NL-EN & EN-NL
Roosendaal (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-01-2008
Opdrachten
10
Laatste opdracht
17-11-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Vertaalbureau Martinique Translations
Kwaliteit in het Engels!

Vertaalbureau Martinique Translations is gespecialiseerd in vertalingen van Nederlands naar Engels en van Engels naar Nederlands.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij de vertaling van elk soort tekst. Of het nu gaat om een website, juridisch document of uw persoonlijke of zakelijke correspondentie, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij bieden een professionele vertaling voor een scherp tarief! Hierbij zorgen wij er niet alleen voor dat de tekst perfect vertaald wordt maar ook aangepast aan de cultuur en omgangsvormen van het land en aan de doelgroep die u met uw tekst wilt bereiken.

Naast vertalingen biedt Martinique Translations ook andere diensten aan, zoals tekstcorrectie en transcripties.

Wij bieden vertalingen van Nederlands naar Engels en van Engels naar Nederlands. Wij kunnen u deze aanbieden in zowel Amerikaans als Brits Engels. Geheel aangepast aan uw doelgroep en de cultuur en omgangsvormen van het betreffende land.

Wilt u uw tekst ook vertaald naar een andere taal? Ook hierbij helpen wij u graag. U kunt bij ons terecht voor vertalingen naar vaak voorkomende talen zoals Duits, Frans en Spaans. In principe is iedere taal mogelijk. Uiteraard worden deze vertalingen ook uitgevoerd door een native speaker.

Voor meer informatie neem contact met ons op via info@martinique-translations.com

Specialisatie en expertise

, English, translator, translation, vertaling, redigeren, correctie, Dutch, Engels, Nederlands, vertalen, Webteksten, Tekst, Brits, Amerikaans, Nakijken, Taal, Website, Scriptie, UK , vertaalster, vertaler, NL, EN, Correction, Revising, Language, Website, vertaalwerk


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten