Molenaar, Koet & Partners Consultancy BV

Lean Six Sigma en Verandermanagement
3 Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-03-2011
Opdrachten
3
Laatste opdracht
13-07-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Uw bedrijfsprocessen verbeteren om daarmee op een prettiger manier, met minder kosten, uw klanten beter en sneller te bedienen! Ook voor uw bedrijf is dit mogelijk met de inzet van Molenaar, Koet & Partners.

Voor dienstverlenende organisaties is vandaag de dag een gezonde balans tussen organisatiebelang en medewerkerbelang een voorwaarde om succesvol te blijven. Goede bedrijfsresultaten behalen kan echter prima hand in hand gaan met betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers.

Molenaar, Koet & Partners benadert procesoptimalisatie ook vanuit deze invalshoek. Effectief verbeteren is meer dan alleen het toepassen van technieken en methoden. De sleutel tot effectief en blijvend verbeteren ligt immers bij de mensen die de verandering ondergaan én tot stand brengen!

Daarom combineert Molenaar, Koet & Partners op een unieke manier de kracht van bewezen technieken voor procesverbetering (Lean Six Sigma) met aandacht voor mensgericht verandermanagement.

Wij zijn in staat de mensen in uw organisatie op te leiden en te begeleiden in de uitvoering van hun eigen verbeterprojecten. Een belangrijke stap om uw organisatie (verder) te ontwikkelen naar continu verbeteren!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten