mnhttn, creative agency

mnhttn, creative agency

creative creations
Hilversum (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-01-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Who?
MNHTTN, creative agency is een multi-creative bureau met getalenteerde special agents op het gebied van communicatie en interactive media. Via de vele agenten die dagelijks voor MNHTTN missies uitvoeren bereiken we klanten over de gehele wereld. Tot onze missies behoren o.a. het ontwikkelen van merken, campagnes, identities, concepten, progressive design, events, viral-marketing, games, guerilla marketing, layouts voor boeken, magazines, folders en natuurlijk internet, corporate websites maar het liefst online experiences. MNHTTN werd in 2001 opgericht en heeft sindsdien wereldwijd voor grote en kleinere opdrachtgevers gewerkt en elke missie met succes afgesloten. MNHTTN is een bureau met een edge, de 007 onder de creatieve bureaus, niet traditioneel met onverwachte ideeën en een tikkeltje gemotiveerd eigenwijs!

Mission

In een wereld waar communicatie steeds meer naar elkaar toegroeit en grenzen van media verdwijnen ontstaan mogelijkheden waar mnhttn een voorloper in wil zijn. MNHTTN ziet marketing, communicatie en internet als 1 geheel met als doel: ultieme creativiteit met effect en rumour.

Werkwijze
De werkwijze van MNHTTN is typerend en eigen. Vanuit het virtueel hoofdkantoor in Manhattan, New York opereert MNHTTN met diverse agenten die de opdrachtgever gedetailleerd kunnen voorzien van de laatste ontwikkelingen, do’s en don’ts en baanbrekende oplossingen. MNHTTN agenten zijn geen JA-knikkers en durven de confrontatie aan te gaan met als doel het best mogelijke te realiseren… case closed


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten