Montferland Ontwerp Bureau

grafisch ontwerp en webdesign
Azewijn (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-06-2006
Opdrachten
3
Laatste opdracht
06-01-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn een klein grafisch ontwerpbureau in het oosten van het land, met meer dan 20 jaar ervaring in de grafische en media industrie. Tot onze opdrachtgevers behoren uitgeverijen, reclamebureau's en het klein- en middelgroot bedrijfsleven. We werken per project maar ook op freelancebasis. In samenwerking met andere creatieve specialisten kunnen wij maatwerk leveren voor elk project. Wij leveren al meer dan 20 jaar creatief kwaliteitswerk in o.a.: webdesign, advertenties, folders, flyers, catalogi, boeken, kranten, affiches, spandoeken, kalenders, vlaggen, buitenborden, promotiekleding, fotografie, verpakkingen, logo’s en illustraties. Onze specialiteit is het custom-made ontwerpen van websites en het produceren van huis-aan-huis bladen, advertenties en speciale kranten. Al 6 jaar geven wij met trots de populaire toeristische Montferland Vakantiekrant uit, waardoor we veel opdrachtgevers hebben in de horeca, recreatie en toerisme.
We bieden u dan ook een kwaliteitsproduct voor een aangename prijs. En we bewaken de kwaliteit van het product vanaf de ontwerpfase tot en met het eind van het project.

Specialisatie en expertise

webdesign
webdesigner
Montferland
Toerisme
Vakantie
Landkaart
Illustratie
Routekaart
Ansichtkaart
Wenskaart
Advertenties
Folder
Logo
Huisstijl
kalender
Kranten
Boeken
Specials
Buitenborden
Promotieborden
Promotievlaggen
Promotiekleding
Fotografie
Verpakkingen
Huis-aan-huis
Bladen
Catalogus
Horeca
Placemats
Ontwerp
Indesign
Photoshop
Illustrator
Acrobat
Pages
FileMaker Pro
FontExplorer
Numbers

Overige informatie

www.mvkrant.nl
www.montferlandontwerpbureau.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten