Mobile Service BN

Mobile Service BN

zakelijke telecommunicatie
Hengelo (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-02-2012
Opdrachten
2
Laatste opdracht
03-08-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mobile Service

simpel. vertrouwd. voordelig.

De wereld van de mobiele communicatie is in de ogen van veel gebruikers lang niet altijd overzichtelijk. Dat geldt zowel voor het aanbod van diensten als voor de prijsstructuren.

Mobiele communicatie kan ook anders! Mobile Service biedt simpele, vertrouwde en voordelige oplossingen die alle op dezelfde basispijler rusten: klantvriendelijkheid.

Mobile Service is een zelfstandige en onafhankelijke Mobiele Service Provider op het beste netwerk van Nederland, het KPN Netwerk. Zij biedt als zodanig een breed scala aan diensten op het gebied van mobiele spraak- en datacommunicatie.

Mobile Service onderscheidt zich van andere providers door alleen gebruik te maken van een indirecte marktbenadering. Elke Mobile Service-dealer heeft gedegen kennis om voor eindgebruikers de beste oplossing te kunnen realiseren.

Ruim zes jaar timmert Mobile Service aan de weg met mobiele telefonie en mobiel dataverkeer. Al meer dan 3500 tevreden zakelijke klanten maken gebruik van de diensten en services van Mobile Service. Een aantal referenties staat vermeld op deze website.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten