MobileTrack BV

Web design en development
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-08-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
25-08-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

MobileTrack is als Track&Trace System Integrator actief in hoogwaardige Solutions Consultancy, Location Based Services, ICT, Apps development en onafhankelijke Track&Trace oplossingen op basis van GPS, RfiD, Wifi, UWB, Zigbee en Mobiele Data.

De kern van de MobileTrack dienstverlening is de MobileTrack Universal Gateway en het faciliteren van Track&Trace oplossingen aan 3e partijen. De MUG is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracé en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

De MobileTrack Track&Trace oplossingen zoals onze unieke Zorg- en Beveiliging Module zijn geschikt voor het communiceren, traceren, lokaliseren en volgen van voertuigen, objecten en personen via bijvoorbeeld de MobileTrack Online Portaal met of zonder 24 x 7 Alarmcentrale. De diensten van MobileTrack zijn apparatuur, hardware en platform onafhankelijk en bieden mogelijkheden om het (whitelabeled) te faciliteren aan bedrijven en 3e partijen.

MobileTrack is een flexibele en ervaren dienstverlener met als focus om het product, de oplossing en/of dienstverlening optimaal van A t/m Z aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering en wensen. Daarnaast faciliteert MobileTrack de randvoorwaarden om de oplossingen ook daadwerkelijk tot een succes te maken en te houden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten