Modan

ICT organisatie
Amstelveen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-10-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Modan is een klantgestuurde ICT organisatie. Dit houdt in dat Modan vragen en wensen van organisaties omzet in concrete plannen en structurele samenwerking.
Onze diensten kunnen variƫren van het compleet uit handen nemen van uw automatisering, het optreden als logistieke partner voor uw ICT leveringen of het opzetten en uitvoeren van uw specifieke ICT wensen.
Modan ziet in dat vraagstukken vaak niet volledig beantwoord kunnen worden. De meeste ICT organisaties zijn groot en daardoor erg log. Ondernemingen moeten daarom vaak genoegen nemen met standaard oplossingen. Speciale wensen en verzoeken kunnen niet ingewilligd worden, zelfs al noemt een leverancier zich een One Stop Shopper. Modan heeft zich daarom sinds de oprichting ten doel gesteld om alle wensen en vragen van klanten, zover mogelijk, uit te voeren. Dit houdt in dat Modan op zoek gaat naar de antwoorden op uw vragen, hoe moeilijk het ook is een antwoord te vinden. Natuurlijk zeggen we niet altijd ja! Maar we zeggen nooit nee zonder een uitgebreid onderzoek naar het antwoord.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten