Moerli Actuarials

Moerli Actuarials

Interim dienstverlening actuarieel
Rotterdam (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
18-04-2012
Opdrachten
24
Laatste opdracht
15-03-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Moerli Actuarials B.V. biedt zakelijke dienstverlening aan op het gebied van Actuariële Zaken, ICT consultancy, (Project) Management, Risk Management, Contract- en Relatiebeheer, Juridische ondersteuning en Werving en Selectie.

Moerli Actuarials richt zich op alle Banken, Actuariële Adviesbureaus, Verzekeraars en Pensioenfondsen in Nederland.

Moerli Actuarials is voor haar Klanten een uiterst professionele aanbieder van hooggekwalificeerde en gedreven Actuarieel en IT specialisten en Managers op interim-basis, op basis van een ‘detavast’constructie of op basis van een vast dienstverband.

Moerli Actuarials is voor Freelancers een aantrekkelijke en fijne businesspartner voor het werven van interim opdrachten. In het verleden hebben onze accountmanagers zelf op interim basis in de pensioen en verzekeringsbranche gewerkt. Wij kunnen ons heel goed in de freelancers verplaatsen en kunnen ook fungeren als inhoudelijk gesprekspartner.

Moerli Actuarials is voor haar Medewerkers een mensgerichte organisatie met een nadrukkelijke focus op de tevredenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. De medewerkers krijgen bij ons veel vrijheid en voldoende mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen in het vakgebied. Ons beloningsmodel is ook nog eens vooruitstrevend en uniek te noemen in de branche.

Moerli Actuarials is voor “Professionals die toe zijn aan een “Nieuwe Uitdaging de ideale Recruiter voor het zoeken naar een nieuwe baan. Via diverse websites geven we jarenlang gratis beroepskeuze en loopbaan adviezen. Gecombineerd met onze kennis en ervaring in de pensioen en verzekeringsbranche en een grote klanten portefeuille zijn wij uw ideale partner voor het zoeken naar die nieuwe baan.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten