John Wesselman

Opleidingsadviseur
Delft / Den Haag / Leiden (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-03-2013
Opdrachten
9
Laatste opdracht
18-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Menskracht 7 is het in mbo bedrijfsopleidingen gespecialiseerde loket van ROC Mondriaan. Menskracht 7 is erop gericht om samen met bedrijven en instellingen te werken aan het doorontwikkelen van de organisatie, het verbeteren van werkprocessen en het vergroten van de competenties van medewerkers.

Wij kunnen bedrijfsopleidingen op maat leveren. Hierbij onderzoeken we de opleidings- of trainingsvraag. Daarbij houden wij rekening met het niveau van de medewerkers die getraind moeten worden, de bedrijfscultuur en actuele ontwikkelingen in de branche.

Ons aanbod is er voor zeer uiteenlopende branches zoals; Zorg, Welzijn, Veiligheid, Sport en Bewegen, Facilitaire dienst, Horeca, Mode en Uiterlijke verzorging, Onderwijs, Economisch en Administratieve diensten.

Uit tevredenheidsonderzoeken onder klanten blijkt dat we erin slagen goed onderwijs te leveren. Wij beschikken ook over een CEDEO-erkenning voor bedrijfsopleidingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten