Moneypenny BV

Secretariele, administratieve en customer support diensten
201 Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-07-2006
Opdrachten
4
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Moneypenny, genoemd naar de perfecte secretaresse van de baas van Agent 007, levert flexibele business support oplossingen. Flexibel betekent onafhankelijk van tijd en plaats: medewerkers van Moneypenny zijn ook actief buiten kantoortijden en werken thuis of op flexibele locaties. Hiermee vervult Moneypenny een groeiende behoefte aan zowel werknemers- als werkgeverszijde.

Voor het leveren van haar diensten, put Moneypenny uit haar landelijke netwerk van ruim 5.000 Flexibele Assistenten (FA’s). De FA’s zijn hooggekwalificeerd: 60 procent is opgeleid op HBO/WO niveau, 40 procent op MBO/MBO+ niveau. Zij hebben gemiddeld tien jaar werkervaring. De FA’s werken bij uiteenlopende opdrachtgevers op basis van Outsourcing, Insourcing, tijdelijke deeltaken of detachering. Moneypenny bedient zowel het MKB als grote bedrijven en overheid. FA`s van Moneypenny werken zowel vanuit een positie als ZZP`er als in loondienst.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten