ROOK Communicatie

Communicatiespecialist met kennis van nieuwe media
113 Krimpen a/d IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-04-2008
Opdrachten
4
Laatste opdracht
02-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ROOK Communicatie is een kleinschalig, maar zeer betrokken en enthousiast communicatieadviesbureau met oog voor nieuwe communicatiemethoden. Tegenwoordig is communiceren met uw klant veelal een tweerichtingsverkeer (web 2.0) en kunnen we ook veel leren van de mening van de klant. Door hier op een juiste manier mee om te gaan (goed luisteren gecombineerd met slim zenden) kan een organisatie haar succes zien toenemen.

Als zzp'er ben ik andere actief als projectleider, communicatiemanager, contentmanager of marktonderzoeker. Werkzaamheden zijn onder meer projectmanagement, drukwerkbegeleiding, schrijven of redigeren van (web)teksten en vragenlijsten, interviewen en rapporteren. Ik heb specifiek ervaring met het maken van statistische uitgaven (boekjes en folders).

Competenties

Klantgericht, proactief, resultaatgericht, betrokken, nauwkeurig, analytisch, teamspeler, zelfstandig, inventief, flexibel en doorzetter.

Specialisatie en expertise

Communicatieadvies
Social media
Web 2.0
Marktonderzoek
Projectmanagement
Drukwerkbegeleiding
Non-profit
Voorlichting
Adviesvaardigheden
Projectleider
Communicatie
Contentmanager
Statistiek

MS Office 2007, Outlook, Word, Excel, Powerpoint.

Joomla!

Corel Draw X4 PhotoPaint X4

PC en Mac
Lotus Notes
SPSS

Overige informatie

Markt-/communicatieonderzoek voor de grootste werkgevers- en ondernemersorganisatie in de binnenvaart.

ROOK Communicatie vertegenwoordigt een collectieve promotieorganisatie in een grootschalig promotieproject van 22 Europese partners in 19 Europese landen.

Projectmanagement intermodaal transport: inhoudelijk samenstellen en laten produceren van een uitgebreid informatief, statistisch boekje en een factsheet in de Engelse taal voor een samenwerkingsverband van drie voorlichtingsbureaus.

Schrijven & redigeren van diverse teksten (brieven, redigeren websiteteksten, samenvatting van rapportages, redigeren technische rapportages, factsheets, teksten voor folders en internet en folders of boekjes met veel cijfermatige gegevens/statistieken).

Opzetten aardappelinfo.nl; een website met veel actuele statistische gegevens over de aardappelsector.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten