Mooijman Accountants- en Belastingadvise

Accountancy
11 Nootdorp (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-09-2008
Opdrachten
5
Laatste opdracht
14-10-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mooijman accountants en belastingadviseurs in Nootdorp: een no nonsense accountantskantoor met dertig vaste medewerkers. Ruim 500 ondernemers uit dertig verschillende branches, variërend van eenmanszaken en kleine bedrijven tot grote ondernemingen en internationale bedrijven, vertrouwen ons hun administratie toe. Wij verzorgen voor onze relaties de administratie, de salarisadministratie, fiscale zaken, de jaarrekening en de accountantsverklaring

Een geslaagde onderneming hangt niet alleen af van de vakbekwaamheid van u en uw medewerkers. Een goede bedrijfsvoering is minstens zo belangrijk. De financiële zaken moeten goed geregeld zijn.
De medewerkers van Mooijman accountants en belastingadviseurs zijn specialisten in hun vak en uitstekend in staat úw zaken goed en compleet te regelen! Of het nu gaat om de (salaris)administratie, de aangiften, de jaarrekeningen of advisering: Mooijman heeft de mensen in huis die u bekwaam van dienst zijn.

Mooijman accountants en belastingadviseurs onderscheidt zich door zijn deskundigheid en klantgerichte manier van werken. Dat geldt voor alle afdelingen. Een klantgerichte benadering en goede dienstverlening staan bij Mooijman voorop. En dat merkt u!

Mooijman accountants en belastingadviseurs: een naam om te onthouden!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten