INCONTO

Leveren van Inkoopgerelateerde software
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-04-2007
Opdrachten
5
Laatste opdracht
03-03-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

INCONTO® is een toonaangevende oplossing op het gebied van inkoop- en contractmanagement software. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties met duizenden gebruikers in een dertigtal landen hebben met de INCONTO® software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De ontwikkeling van de INCONTO® software vindt plaats vanuit meer dan 1000 jaar inkoopervaring van medewerkers van de inkoopdienstverlener Emeritor met al haar specialisaties.

De INCONTO® software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO® biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van de systemen gebruik te maken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten