Dot TK Registry

Dot TK Registry

Registratie van domeinnamen
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-11-2003
Opdrachten
25
Laatste opdracht
02-09-2012
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dot TK is een samenwerkingsverband tussen de overheid van Tokelau, haar telecommunicatiemaatschappij Teletok en BV Dot TK, een prive-onderneming. De overheid van Tokelau heeft BV Dot TK aangesteld als exclusieve beheerder van het .TK domein.

BV Dot TK is een prive-onderneming en heeft kantoren in Amsterdam, London (Verenigd Koninkrijk) en Douglas (Isle of Man). Met haar management team, ervaren personeel, zeer geavanceerde technologie in de drie landen en hoogstaande DNS techniek kan Dot TK miljoenen registraties aan.

BV Dot TK erkent dat Dot TK een grote sociale impact kan hebben op het leven van de mensen in Tokelau. Het voornaamste doel van zowel Teletok als BV Dot TK is de bekendheid van Tokelau wereldwijd te vergroten, door relaties op te bouwen met grotere bedrijven die het land communicatie, onderwijs en medische deskundigheid kunnen bieden en die op een indirecte manier fondsen doneren aan de eilandengroep door middel van royalties die zijn betaald over verkochte domeinnamen. Op deze manier heeft de overheid van Tokelau uitzicht op een financieel meer onafhankelijke situatie.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten