Profource

Profource

Financial Consultancy en Oracle specialist
3062CE Rotterdam (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
11-08-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
11-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Profource is een snelgroeiende dienstverlenende kennispartner op het gebied van Financial en IT Consultancy, met ruim 250 betrokken professionals en een kantoor in Rotterdam. Profource ondersteunt organisaties met finance oplossingen en bij het optimaal inrichten, beheren en gebruiken van Oracle software en systemen.
Profource is dé marktleider in Oracle E-Business Suite ondersteuning en de eerste grote gebruiker van Oracle’s nieuwste generatie bedrijfsapplicaties Fusion Applications. Profource combineert deze ervaring met kennis van specifieke bedrijfsprocessen zoals Human Capital Management, Finance, Control, Verkoop-, Inkoop- en Projectenadministraties. Daarnaast heeft Profource veel ervaring met E-Invoicing, Cloud en Business Intelligence.

Binnen Profource werken onze consultants op diverse type opdrachten bij verschillende klanten, dit zijn zorginstellingen, gemeentelijke en provinciale overheden, telecom operators, internationale uitgevers, handelsondernemingen, banken en verzekeraars en service- en onderhoudsbedrijven. Afgelopen jaren is Profource met ruim twintig procent per jaar gegroeid. De verwachting is om in 2016 verder te groeien. Profource kenmerkt zich door een open en informele cultuur gekoppeld aan een no-nonsense mentaliteit, waarin persoonlijke aandacht, ontwikkeling en vrijheid centraal staan.

Profource is onderdeel van de Redmore Group.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten