Michael Siep

IT Recruitment
Haarlem (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
16-10-2014
Opdrachten
4
Laatste opdracht
06-03-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Joboutsourcing is een dienstverlener op het gebied van arbeidsbemiddeling en detachering (Matching) met een sterke focus op het IT / Business snijvlak.

Dagelijks bemiddelen wij specialisten met uiteenlopende specialismes voor zowel directe opdrachtgevers alsmede collega relaties welke specifieke niche markt of expertise bedienen. Dit doen wij met een team die reeds meerdere jaren en veel ervaring hebben in de arbeidsbemiddeling branche. Uiteraard verzorgen wij voor een passende match maar de focus ligt hierbij niet alleen op het CV en hard skills, wij nemen juist cultuur van opdrachtgever, persoonlijkheid van de kandidaat en zijn of haar soft skills in ogenschouw. Wij lezen nog CV’s en geven de voorkeur aan persoonlijk contact en aandacht.

Naast de matching services kunnen wij voor opdrachtgevers contractoplossingen aanbieden voor zowel payroll, contracthandling en compliancy waarbij wij hen in zijn geheel of gedeeltelijk kan worden ontzorgen. De oplossingen hiervoor zijn per opdrachtgever verschillend en wordt op maat opgezet.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten