XCent Dienstverlening

Belastingen en Sociale Zaken
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-06-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

WIE IS XCENT?
Detachering
XCent, dochteronderneming van Centric IT Solutions, is geen nieuwe naam meer in de wereld van de dienstverlening. Wij ondersteunen al jaren, met succes, gemeenten regionale samenwerkingsverbanden, provincies en waterschappen in alle facetten van hun bedrijfsvoering.
XCent vult tijdelijke capacitaire tekorten aan, begeleidt en ondersteunt veranderingsprocessen en zet visie en strategie om in operationele oplossingen. Kortom, XCent biedt oplossingen op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Professioneel, deskundig en creatief. En met ruime ervaring op het gebied van Sociale Zekerheid, Burgerzaken, Personeelszaken, Salarisadministratie, Belastingen, Parkeerbeheer, Documentaire Informatie Services, Financiële administratie, Internet toepassingen, Business Intelligence toepassingen en Woningcorporaties. Naast het geven van ondersteuning op Centric applicaties ondersteunen wij ook gemeenten die gebruik maken van PinkRoccade applicaties op eerder genoemde aandachtsgebieden.
Advies
XCent Advies geeft deskundig advies op het gebied bij het opzetten van een Klant Contact Centrum (KCC) en het Kosten- Batenmodel. Het model is voor Gemeentesecretarissen en Wethouders om te beoordelen of projecten economisch rendabel zijn. Het model kan opgesteld worden in samenspraak met de programmamanager E-Dienstverlening, Directeur Bedrijfsvoering of Informatiemanager van de gemeente.
Outsourcing
XCent Service Center is de partner bij wie u terecht kunt voor het gedeeltelijk of geheel uitbesteden van werkzaamheden. Vele organisaties hebben inmiddels een langlopende outsourcingsovereenkomst met XCent gesloten. Vanuit de ervaring die Centric vanaf 1973 heeft op dit gebied, is XCent zowel technisch als inhoudelijk professioneel ingericht voor deze dienstverlening. XCent Service Center zier als haar taak om samen met haar opdrachtgever een optimale administratie te voeren conform de wettelijke eisen en rekeninghoudend met volgens CAO vastgelegde regelingen c.q. branchespecifieke regelingen. Bij XCent is uw salarisverwerking in goede handen. XCent Service Center beschikt over professionals met specifieke deskundigheid in de diverse applicaties. XCent Service Center is TPM gecertificeerd.
Expat Support
XCent Expat Support is uw expert in immigratie- en vestigingsprocedures voor kennismigranten of arbeidsmigranten. Wij zorgen door middel van begeleiding, advisering en ondersteuning voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Deze leveren wij aan internationaal opererende bedrijven en onderwijsinstellingen die buitenlandse medewerkers en studenten in Nederland willen vestigen. Wij kunnen hoogstaande kwaliteit garanderen aan klanten en arbeidsmigranten, omdat we gebruik maken van deskundige en ervaren consultants.

Specialisatie en expertise

Belastingen
Sociale Zaken
Locus
BWT4all OVX WFM MWB4all Smartdocuments KV Report HIS4all Key2Belastingen MVV Suite Centric WMO Cognos 8 Oracle gemeente waterschap gemeenten waterschappen lokale overheid applicatiebeheerder WOZ taxeren taxatie modelmatig waardebepalen
Vergunningen
GHS4all
Key2Geintegreerd heffen Innen
GISVG AVR BAG
Gegevensbeheer
Gegevensbeheerder
GWS4all projectleider adviseur teamleider trainer kosten baten oplossing Civision Squid Doc4all
Impromptu SQL

Overige informatie

Nagenoeg alle gemeenten in Nederland ondersteund op één of meerdere afdelingen, zoals Belastingen, Sociale Zaken, Burgerzaken, Personeels- en salarisadministratie, Financien, Waterschappen, provincies etc.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten