Meijer Search, Consultancy & Interim

Interim-organisatie
Ruurlo (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-04-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-10-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Meijer Search, Consultancy & Interim is een breed geörienteerd adviesbureau. Wij werken voor en met mensen. Het samenbrengen van mensen en werk is onze missie. Of het nu gaat om tijdelijke of vaste functies of een adviestraject. Ons uitgebreide netwerk van professionals stelt ons in staat op korte termijn een kandidaat te vinden die past bij de organisatie en opdracht.

We doen niet aan dure reclamecampagnes of andere interessantdoenerij. We zorgen er door onze persoonlijke aanpak voor dat we vinden wat onze opdrachtgevers zoeken: een professional met visie en een voortvarende aanpak.

Wij werken samen met gerenommeerde adviesbureaus als Vitri, Rienks Bouwmanagement en Impect. Zo zijn onze mensen altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Onze professionals zijn werkzaam bij gemeenten, rijksoverheden, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en in de profit markt.

U kunt hierbij denken aan projectmanagers voor onderwijs-, herstructurerings-, vastgoedprojecten, cultuur- of welzijnsvraagstukken, een directeur of afdelingshoofd, of een manager die elders in de organisatie ondersteuning biedt.

Kijk op www.mscinterim.nl voor meer informatie!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten