Leila Haqi

freelance bedrijfs- en projectsupport
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-09-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Een professional op het gebied van officemanagement en secretariaat? Dan heeft u de juiste persoon gevonden. Mijn naam is Leila Haqi en ik kan de werkzaamheden van uw officemanager of management assistente tijdelijk waarnemen, aanvullen of indien gewenst optimaliseren.

Motivatie
Wanneer de vaste officemanager of secretaresse uitvalt door ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof wordt deze vaak op niet professionele wijze vervangen. Hierdoor kunnen bestaande procedures en werkwijzen mis lopen en wordt de kwaliteit en continuïteit van de werkzaamheden niet gewaarborgd. Dat is een gemiste kans. Het heeft mij in ieder geval gemotiveerd om op freelance basis organisaties uit de brand te helpen en kwaliteit en continuïteit te waarborgen. Daarbij mag een gezonde dosis humor nooit ontbreken.

Visie
Ik ben geen office manager die denkt dat ze de directeur is; ik doe mijn werk geruisloos, zodat de directeur denkt dat hij de office manager is.

Inzetbaarheid
Door mijn uitgebreide werkervaring bij diverse werkgevers en opdrachtgevers kan ik de werkzaamheden van uw officemanager, assistente of receptioniste op professionele wijze overnemen en is er geen lange overdracht nodig. Ik ben vier dagen per week beschikbaar, maar bij inzet korter dan een maand is vijf dagen bespreekbaar.

Ik ben op veel plekken snel inzetbaar en kan tijdelijk de spil van een organisatie zijn. Ik bied freelance ondersteuning op het gebied van office, personeelszaken, secretariële en marketing werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor verdere vragen over mijn diensten, ervaring, beschikbaarheid of een offerte: info@leilahaqi.nl of 06-24204138.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten