Vakmedianet

Uitgeverij
2404A Alphen aan den Rijn (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-08-2014
Opdrachten
7
Laatste opdracht
10-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Tussen Google en consultant

Vakmedianet is een snelgroeiende uitgeverij in zowel nieuwe media als gevestigde vertrouwde kanalen. Wij bieden vakinformatie die ligt tussen de generieke zoekoplossingen die men via Google vindt en het zeer specifieke advies dat u van een consultant kunt krijgen.

Professionals vinden elkaar in onze business-to-business communities. Daardoor vinden zij online sneller antwoorden die passen bij hun informatiebehoefte en worden zij offline geïnspireerd met betrouwbare en relevante vakinformatie. Ook ontmoeten zij de relevante leveranciers op hun vakgebied.

Professionals zijn voortdurend op zoek naar vaknieuws, naar regelgeving, voorbeelden, modellen, maar ook naar productinformatie, best practises en visies van collega vakgenoten. De kennis die nodig is om hun vraagstukken op te lossen vinden zij via verschillende media. Al naar gelang de inhoud en diepgang van hun vraag raadplegen zij onze tijdschriften, nieuwsbrieven, interactieve communities, vakdatabases en boeken. Of zij bezoeken een opleiding of congres. Steeds het juiste medium bij een specifieke vraag.

Vakmedianet is actief met A-merken in
Algemeen Management / Consultancy
Financieel Management
Human Resources Management (HRM)
Facility Management & gebouwbeheer
Arbo, Veiligheid en Preventie
Kwaliteits Management
Ondernemingsraden (OR)
Management Support (secretariaten)
Beveiliging
Schoonmaak
Zorg
Assuranti├źn
Koudetechniek
Convenience retail
Naast ons uitgebreide deskundigennetwerk, hebben ook product- en dienstenleveranciers in onze vakgebieden een schat aan kennis en ervaring die beschikbaar wordt gesteld. Het op aantrekkelijke manier toegankelijk maken van die kennis is ons vak. Dat doen we samen met lezers en adverteerders zoals u. Via onze producten vindt u de snelste weg naar betrouwbare antwoorden en uw beste zakelijke contacten.

Kortom, via Vakmedianet bereikt u meer!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten