Management Support Zeeland

werving en selectie
4382 WV Vlissingen (ZL)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
06-02-2007
Opdrachten
27
Laatste opdracht
14-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Missie van MANAGEMENT SUPPORT ZEELAND

Verbeteren van de concurrentiepositie van
het Zeeuwse bedrijfsleven door
gekwalificeerde professionals
toegang tot uitdagende functies te bieden

MANAGEMENT SUPPORT ZEELAND vervult de behoeften van bedrijven en organisaties aan competenties en capaciteit, welke niet binnen het eigen bedrijf aanwezig zijn.

DE DIENSTEN

 Werving & Selectie van personeel op HBO+ niveau
 Executive Search
 Interim-management
 Interim-professionals voor projecten
 Bedrijfsadvisering en -opvolging in het Midden- en Kleinbedrijf

Door de discrete bemiddeling schenken velen hun vertrouwen aan ons bureau.
MANAGEMENT SUPPORT ZEELAND profileert zich (bijv. op het Internet) als Zeeuws bureau voor kaderpersoneel. De woonomstandigheden in deze provincie zijn zeer aantrekkelijk voor velen, veelal uit de Randstad afkomstig. Hiermee vervult ons bureau een sleutelfunctie tussen het landelijk aanbod van kandidaten en de regionale vraag.
Ons bureau overstijgt ook andere ¬gren¬zen: de erkenning in Vlaanderen (VG.626/B) vergroot de mogelijkheden voor bedrijven en kandidaten. De arbeidsmarkt laat zich immers niet beperken door lands- of provinciegrenzen!

Professionals op het gebied van financiën, ICT, verkoop en marketing, logistiek, P&O, Productie, techniek en algemeen management vinden via MANAGEMENT SUPPORT ZEELAND hun volgende functie. Voor de tijdelijke invulling van functies of voor tijdelijke projecten beschikt MANAGEMENT SUPPORT ZEELAND over een ruim netwerk van interim-professionals.

In onze visie is verandering van functie een vorm van persoonlijke ontwikkeling, waardoor ambities gerealiseerd kunnen worden. Als persoonlijke ambities, compe¬ten¬ties en vaardigheden van de voorgestelde kandidaat overeen¬stemmen met de behoeften van de opdracht¬gever, is er sprake van een optimale match.

Drs. P.J.T.H. OEY
Adviseur

Drs. Rens Reijnierse MBA
Adviseur

Marc Odijk
Adviseur


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten