SBC Solutions B.V.

Server Based Computing
2585AR 's Gravenhage (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-11-2006
Opdrachten
20
Laatste opdracht
06-05-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SBC Solutions is een kennisgerichte organisatie met focus op Server Based Computing en Virtualisatie. Het team van SBC Solutions onderscheidt zich door het bieden van gedegen kennis die merk onafhankelijk is waardoor wij de best passende oplossingen bieden die aansluiten bij de eisen en wensen van de klant.

Het team van SBC Solutions houdt zich continue up to date en gecertificeerd. Hierdoor biedt SBC Solutions altijd gedegen actuele oplossingen aan.

De Consultants van SBC Solutions zijn onder anderen gecertificeerd op het gebied van Microsoft, RES Software, VMware en Citrix en volgen regelmatig technical updates en trainingen. Zij zijn inzetbaar op het gebied van consultancy, outsourcing, training “on the job en opdrachten waarbij extra kennis nodig is op het gebied van beheer, implementatie, migratie en troubleshooting.

Kijk ook eens op de website: www.mijnwebdesktop.nl. Naast het leveren van consultants, leveren we ook online werkplekken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten