Mirjam van Mameren

Mirjam van Mameren

Bemiddeling van financiële functies binnen gemeenten
1217NS Hilversum (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
27-09-2015
Opdrachten
30
Laatste opdracht
27-09-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Connect Professionals bemiddelt specialisten op vacatures (tijdelijk & vast). Als niche speler richten wij ons uitsluitend op de bemiddeling van financiële professionals in de zorg, het onderwijs en bij gemeenten. Hierdoor hebben we een uniek en herkenbaar profiel voor opdrachtgevers en kandidaten.
Wij werken in onze detacheringsopdrachten met een selecte en hechte groep controllers, die kiezen voor detachering omdat ze afwisseling zoeken. Professionals die zich in brede zin willen ontwikkelen en best practices inzetten op diverse projecten. Zij hebben allen een WO-opleiding en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Naast de mensen die we detacheren, werken we met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van freelancers. Professionals met een aantoonbaar track record en uitstekende referenties in de sectoren waarbinnen wij actief zijn.
Kennis, kunde en ervaring vormen de vanzelfsprekende start voor onze werving- en selectieopdrachten van controllers die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. We selecteren uitsluitend kandidaten die in staat zijn om gemotiveerd bij te dragen aan de realisatie van de doelstellingen van onze klant.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten