Marten Vosmer

Project management
6716AE Ede (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-01-2013
Opdrachten
3
Laatste opdracht
05-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik bezit en manage het softwarebedrijf Lialis www.lialis.com. Wij creëren IBM software-oplossingen en we brengen deze naar de markt. Ik ben vooral trots op de Lialis WebDAV-oplossing, die gebruikers in staat stelt om toegang te krijgen tot bestanden die zijn opgeslagen op IBM Connections, Lotus Quickr en Lotus Domino-systemen, vanuit hun smartphones en andere mobiele apparaten. Mijn rol in Lialis omvat: het opzetten van oplossingen, management van de ontwikkeling, de uitvoering van de testen, het schrijven van de documentatie, naar de markt brengen van de oplossingen en het ondersteunen van onze cliënten.
De ontwikkeling van dit soort software is complex, hierdoor zijn mijn project management vaardigheden vlijmscherp. Ik heb een bewezen vermogen om vertraagde projecten weer snel op de rails te zetten. Door de vele jaren ervaring in het beheren van projecten heb ik een eigen project management methode ontwikkeld, die ik nu toepas op mijn eigen en projecten van mijn cliënten.
Door mijn achtergrond als IT technicus, heb ik een uitgebreide kennis van vele verschillende facetten van IT zoals cloud computing, networking, en desktop-en serversystemen. Ik ben gespecialiseerd in IBM Lotus Domino en in iets mindere mate in IBM Connections software.
Mijn werk kenmerkt zich door sterke prestaties, sterk leiderschap, perfectionisme en een scherp oog voor design.
In de loop der jaren heb ik een scherp begrip van het menselijk gedrag ontwikkeld, en dit gebruik ik om de mensen waarmee ik werk met succes te motiveren.
U kunt meer informatie over mijn carrière hier vinden.
www.linkedin.com/profile/view?id=1546574


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten