Marjolijn Wannet

auteur, tekstverwerking, copywriting
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-03-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bent u op zoek naar een professionele tekstschrijver die uw teksten schrijft, herschrijft of corrigeert? Bijvoorbeeld:

U heeft een boodschap die u wilt overbrengen, een doel en een doelgroep. Maar het ontbreekt u aan tijd of mankracht om deze in een pakkende tekst te gieten. Het kan gaan om een artikel, een voorlichtingsbrochure, een persbericht, een rapportage, of een onderzoeksverslag. Zakelijk, maar toch persoonlijk. Prikkelend, maar niet aanstootgevend. Humoristisch, maar toch serieus. U zegt het maar.

U heeft een artikel geschreven, maar de boodschap komt toch iets anders over dan u had gehoopt. Het interview dat u heeft uitgewerkt is compleet. Maar is de tekst ook prikkelend genoeg voor de lezer? Uw rapport is klaar voor gebruik, maar u bent bang dat de tekst niet begrijpelijk is voor uw lezerspubliek. U heeft klachten ontvangen over de gebruiksvriendelijkheid van die handleiding en u vraagt zich af wat er mis mee is. Herkent u dit? Een goede tekst is het halve werk. Waarschijnlijk is uw probleem eenvoudig op te lossen met een herschreven tekst.

Een tekst kan vreselijk interessant zijn, wetenschappelijk onderlegd en vol staan met prikkelende statements en anekdotes. Maar met spelfouten, grammaticale missers, te lange zinnen en incorrectie interpunctie zal een tekst enkel irritatie opwekken bij de lezer. Twijfelt u niet aan de inhoud van uw tekst, maar enkel aan de juistheid van de Nederlandse taal? Laat een tekstcorrectie uitvoeren om uzelf een foutloze tekst te verzekeren.

Marjolijns Tekstbureau levert teksten op maat!

www.marjolijnwannet.nl
info@marjolijnwannet.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten