Xinner Media

Xinner Media

Webdesign
2751DP Moerkapelle (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-03-2013
Opdrachten
5
Laatste opdracht
03-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Een goede website valt of staat bij het ontwerp. Maar daar eindigt het niet. Ook de uitstraling moet bij het bedrijf passen, de inhoud pakkend geschreven zijn, de laadtijd niet te lang en de site moet een logische navigatie hebben. En als je site er geweldig uitziet, dan wil je óók gevonden worden. Kortom: de juiste expertise is belangrijk. Xinner Media denkt graag met je mee.

Specialisatie en expertise

Professionele webshop
Een professionele webshop laten maken kan snel en betaalbaar. Xinner Media maakt gebruiksvriendelijke webshops die je zelf eenvoudig kunt beheren en waarbij klanten efficiënt kunnen bestellen. Met als resultaat een hogere conversie.

Website ontwikkelen
Een goede website valt of staat met het design. Xinner Media gaat nog een stapje verder en zorgt ervoor dat je website óók goed werkt op mobiel en tablet, hoog scoort in de zoekresultaten en gebruiksvriendelijk is voor bezoeker & beheerder.

Logo ontwerpen
Zorg dat je opvalt met een uniek logo, zodat klanten je makkelijk onthouden. Xinner Media kan ook een complete huisstijl ontwerpen inclusief visitekaartje, envelop en briefpapier.

Overige informatie

“Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Wat begon als vriendendienst, is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Andere ondernemers ondersteunen bij het opzetten van een website geeft veel voldoening en als eenmanspitter kan ik mijn volledige aandacht aan m’n klanten geven. Dit zorgt voor een persoonlijke aanpak, waarbij de klant altijd centraal staat.”

Mark Wiekamp
Eigenaar Xinner Media


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten