MYbusinessmedia

MYbusinessmedia

Uitgeverij vakinformatie
7417DA Deventer (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-11-2012
Opdrachten
7
Laatste opdracht
19-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn MYbusinessmedia!

Een portfolio van tientallen marktleidende vakbladen, websites, nieuwsbrieven, apps en tal van events. MYbusinessmedia voorziet ondernemers en professionals in een tiental branches van actuele en relevante informatie op en over hun vakgebied. Van fashion tot automotive, van food tot gezondheidszorg en van industrie tot engineering. Adverteerders bieden we met onze merken een platform om professionals in hun branche te bereiken, te raken en te binden.

Specialisatie en expertise

Communities gebouwd op A-merken

VraagenAanbod, Automobiel Management, Schuttevaer, VMT, EngineersOnline en Textilia zijn enkele merken uit de stal van MYbusinessmedia. Dankzij deze en onze andere A-merken hebben we communities van betrokken professionals kunnen bouwen. Communities met bewezen toegevoegde waarde voor adverteerders, die we op deze manier bereik, maar vooral betrokkenheid met hun professionele doelgroepen bieden. We reiken daarvoor niet alleen de middelen aan, maar helpen adverteerders ook door middel van (strategisch) advies en uitvoering.

Customer Publishing: MYbusinessmedia wordt YOURbusinessmedia

Doelgroepen bereiken is een ding, interactie met ze tot stand brengen is een tweede. MYbusinessmedia helpt adverteerders hun zakelijke doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Samen analyseren we uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Die vormen het uitgangspunt voor een op maat gesneden communicatieconcept. We brengen in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daarbij passen. En we helpen u de ideeën te realiseren. ‘Customer Publishing' noemen we dat. Zo wordt MYbusinessmedia, YOURbusinessmedia.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten