MY WORK BV

MY WORK BV

Uitzenden en detacheren
2992SR Barendrecht (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
30-09-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
07-10-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Uitzend- en detacheringsbureau, gespecialiseerd in

•Techniek
•HRM
•Legal
•Management
•Finance
•Sociale Zekerheid
•Overheid

Specialisatie en expertise

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor kwaliteit en het is minder van belang welk detacheringsbureau deze kwaliteit weet te leveren. Dat betekent dat de hoger opgeleide kandidaat veel keuze heeft op de arbeidsmarkt. Binnen de overheid zetten vrijwel alle gemeenten hun tijdelijke vacatures en projecten vaak op digitale ‘marktplaatsen’, waar detacheringsbureaus hun beste kandidaten op kunnen aanbieden. Dat betekent dat veel bureaus beschikken over dezelfde vacatures en dat je dus als kandidaat wel degelijk keus hebt via welk bureau je een uitdagende opdracht zou willen vervullen. MY WORK kiest hierin voor een transparante benadering, waarin we de kandidaat van begin tot einde betrekken in het proces van een tijdelijke vacature.

Visie

Vanuit MY WORK willen we dat de kandidaat bepaalt hoe en in welke richting zijn/haar loopbaan zich begeeft. Er moet uitdaging in te vinden zijn, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hoort er een goede beloning bij. Een bureau moet kandidaten goed kunnen faciliteren, zodat men zich kan concentreren op het uitoefenen van de (tijdelijke) functie. Dat betekent dat alle HR gerelateerde zaken keurig op orde moet zijn. Ook secundaire arbeidsvoorwaarden moeten goed geregeld worden. Daarnaast willen we kandidaten ook bij het aflopen van een opdracht spoedig weer een nieuwe opdracht kunnen aanbieden. Dat lukt alleen wanneer je je kandidaten goed kent en weet welke kant ze op willen. Persoonlijk contact is voor ons dus heel belangrijk.

Overige informatie

Voor ons geldt: Kom na wat je belooft en beloof alleen wat je kan nakomen!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten