Lyenne Nabuurs - Salve Viator

Acquisitie specialist: zie website of linkedIn profiel
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-07-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SALES support - advies - training - coaching

Salve Viator - succes in sales, is ontstaan vanuit mijn passie voor Sales en Salesmensen. Ruim 20 jaar heb ik vanuit diverse taakgebieden gewerkt binnen marketing, sales en acquisitie. De rode draad door mijn werkleven is dat ik organisaties welke in een start-up fase zitten (oprichting, herpositonering, doorgroei) graag ondersteun.

Jarenlang ging ik zelf dagelijks op ‘jacht’ naar nieuwe klanten. Onder het mom van mislukken is een kans om het nog een keer te doen, maar dan beter, leverde het acquireren mij naast succes ook veel leermomenten op waar ik in mijn latere carrière mijn voordeel mee heb kunnen doen. In tegenstelling tot veel collega’s gaf de uitdaging van het acquireren me veel plezier en lukte het me altijd wèl om afspraken te maken met potentiële klanten.

Pas vele jaren later kwam ik erachter dat deze kwaliteit niet iedereen in zijn ‘natuurlijke aanleg’ mee gegeven is. Vanaf dat moment heeft mijn interesse zich verbreed en heb ik mij naast groei binnen kwantitatieve resultaatgebieden en het verbeteren van de daarmee samenhangende processen me vooral ook gericht op de groei van het ‘human sales capital’. Ik wil mijn ervaringen met acquisitie delen zodat ook anderen met meer plezier en effectiviteit het vak van verkoper uit kunnen voeren.

Als gecertificeerd coach, richt ik mij sindsdien ook op de ontwikkeling van Salesmensen door training en coaching op specifieke ‘sales competenties’ en vaardigheden.
Ik heb ervaren dat een organisatie alleen kan excelleren als er een optimale verbinding bestaat tussen de resultaatgebieden, de daarmee samenhangende processen en de mensen.

Vanuit deze overtuiging adviseer en ondersteun ik nu bedrijven die expliciet willen groeien bij (nieuwe) klanten en de verkooporganisatie vanuit deze focus verder willen professionaliseren. Ik help bij het opzetten, integreren en uitvoeren van een structureel en effectief acquisitieprogramma wat afgestemd is op de markt, de organisatie, de mensen en de middelen.

www.salveviator.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten