Patrick Prickartz Nav2.nl

Patrick Prickartz Nav2.nl

DTP-er , webdesign, Joomla
Hengelo (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-01-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
20-02-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

nav2 is een webdesign bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele, creatieve én klantgerichte oplossingen. Naast webdesign en webdevelopment leveren wij ook grafische vormgeving waarbij wij onder andere uw logo, huisstijl, flyers, brochures en ander drukwerk op maat leveren. Onze producten ontstaan in samenwerking met de klant. Ze combineren een unieke vormgeving met functionaliteit waarbij nav2 steeds uitgaat van uw wensen, doelgroep en visie. Elke stap in het ontwerpproces is erop gericht om uw ambities te realiseren in zowel design als techniek. Zo is uw door nav2 ontworpen webdesign optimaal geschikt voor allerlei zoekmachines en is deze bovendien platform- en browseronafhankelijk en zelfstandig gemakkelijk up-to-date te houden. Uw doelgroep zal u probleemloos kunnen vinden en uw activiteiten en kwaliteiten herkennen.

Of u nu een internationaal bedrijf bent, of een eenmanszaak, nav2 kan ook aan uw onderneming betaalbare en professionele webdesign en desktop publishing services leveren. Neem de tijd om ons portfolio te bekijken. En beslis dan of u klaar bent voor een eerste stap in de richting van kwalitatieve vormgeving voor uw onderneming.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten