Nedec

Banking & Insurance Projects
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-04-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Nedec is een dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in het leveren van vast danwel tijdelijk personeel voor het bank- en verzekeringswezen.
Wij zijn al vanaf 1997 actief en zijn daarmee binnen dit specifieke vakgebied één van de langst bestaande en succesvolste bureaus in Nederland.

Wij werken landelijk voor vrijwel de gehele branche. Bij een aantal klanten is Nedec inmiddels first supplier en de verwachting is dat er meerdere organisaties zullen volgen. Onze groei bewijst dat wij in een belangrijke mate voorzien in de behoeften van kandidaten en klanten.

Nedec heeft een gezonde “body, op basis van ondermeer een rijke historie, om zowel kandidaten als klanten op topniveau terzijde te kunnen staan. Onze liefde voor het vak laat zich uiten in belangrijke pijlers: enthousiasme, betrouwbaarheid, deskundigheid en een kostenbewuste werkwijze.

Onze ervaren en goed geschoolde consultants staan voor u klaar. In Zwolle hebben wij een prachtige locatie om u te ontvangen. Mocht de afstand een probleem vormen, geen nood, onze consultants komen graag naar u toe.

Mogen wij u binnenkort ook de hand schudden?


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten