Nederland Vacature Groep

Nederland Vacature Groep

Arbeidsmarktcommunicatie
Helvoirt (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-11-2014
Opdrachten
3
Laatste opdracht
16-12-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Nederland Vacature Groep

Nederland Vacature Groep en Belgie Vacature Groep, de online vacaturespecialist met een breed scala aan doelgroepgerichte sites! Ter uitbreiding van ons salesteam zijn we op zoek naar ondernemende collega`s die verder aan dit succes willen meewerken.

Bedrijven plaatsen al ruim 10 jaar in Nederland en 3 jaar in Belgie hun bedrijfsherkenbare vacatures, om zo hun ideale kandidaat te vinden. Wij plaatsen enkel en alleen die vacatures waarvan de werkzoekende áltijd kan zien wie de werkgever is. Oftewel géén anonieme vacatures.

De vacatures van onze klanten worden zowel geplaatst op onze landelijke, regionale áls branchegerichte sites waardoor wij de juiste doelgroep voor hen bereiken.

Met deze aanpak zijn we in de Benelux als eerste gestart. Wij worden nu dagelijks bezocht door meer dan 25.000 WZ met als resultaat 20 sollicitaties gemiddeld per vacature.

Bouw mee aan ons succes! Uniek en succesvol concept.

De resultaten

ruim 350.000 ingeschreven kandidaten
20 sollicitaties gemiddeld per vacature
Binnen 10 dagen is de vacature van de werkgever op de eerste pagina zoekresultaten van zoekmachines!
Continu zijn we op zoek naar verdere professionalisering van ons team. Maak deel uit van dit succes en bouw met fantastische collega`s mee aan de verdere toekomst van de Belgie Vacature Groep en Nederland Vacature Groep!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten