NeoMorphose

NeoMorphose

Leusden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-03-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

NeoMorphose realiseert groei van dienstverlenende bedrijven. Groei van bedrijfsresultaat én groei in professionaliteit. Wij zijn primair actief rond de ontwikkeling van excellente dienstverlening.

We helpen onze klanten met de ontwikkeling van hun diensten en proposities, de positionering daarvan, en natuurlijk verkoop en levering. En daarmee uiteindelijk met de ontwikkeling van hun resultaten. We doen dit door het voor te doen, door er aan mee te doen en door het te laten doen. Onze ondersteuning wordt concreet in de vorm van hands-on meewerken, advies, coaching, training, verandering en interim management.

NeoMorphose is een netwerkorganisatie. Naast een aantal vaste partners werken wij ook regelmatig met freelancers. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een stevige en relevante werkervaring die zich herkennen in onze bedrijfsfilosofie. Zie voor meer informatie onze website op www.neomorphose.com.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten