VANAD Group

VANAD Group

Business Intelligence
2909LD Capelle a/d IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-01-2010
Opdrachten
5
Laatste opdracht
16-07-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

VANAD Insights is een business unit binnen de VANAD Group en biedt haar klanten kennis en ondersteuning aan om de BI-omgeving binnen een ongekend snelle periode te implementeren. Daarnaast assisteren wij u bij het aanpassen en/of inrichten van bijvoorbeeld het (enterprise) gegevensmodel of dashboard.

Tevens leveren wij ad-hoc ondersteuning wanneer u incidenteel capaciteit tekort komt. Het geven van advies en ondersteuning aan onze klanten bij de inrichting en exploitatie van een Business Analytics omgeving leveren niet alleen op projectbasis, maar ook wij volgens het Consultancy as a Service principe. Dit houdt in, dat u flexibel kennis kunt inhuren en niet gebonden bent aan vaste planningen en mogelijke wachttijden.

Specialisatie en expertise

Wij leveren een complete dienstverlening rondom business analytics. Indien u de juiste BI tooling in huis heft kunnen wij u de gevraagde expertise verlenen om de vraagstukken op te lossen. Beschikt u niet over BI tooling dan kunnen wij deze vraagstukken direct met BI tooling oplossen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten