NewRoute

NewRoute

Zwolle (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-10-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
14-10-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

NewRoute is een nieuwe landelijk opererende organisatie die zich richt op de makelaardij en aanverwant hypotheekkantoor. Deze sector zit, net als vele andere sectoren, momenteel in zware tijden. Er worden veel minder woningen verkocht door verschillende redenen dus ook veel minder woningfinancieringen afgenomen, de concurrentie is heftiger dan ooit en de prijzen staan onder druk. Verschillende factoren die nieuwe ervaringen met zich meebrengen voor veel makelaarskantoren. Hierdoor kiezen veel makelaarskantoren ervoor om zich aan te sluiten bij verschillende franchise formules.

NewRoute gelooft daarentegen in de kracht van het zelfstandige makelaarskantoor en wil deze dan ook de fullservice bieden die het daarbij nodig heeft. Dit doet NewRoute door o.a. te voorzien in verschillende unieke producten en diensten die het doel hebben om

  • de verkoopkansen te vergroten (hogere omzet) van de makelaar en hypotheekadviseur.

  • meer belangrijke toegevoegde waarde te bieden voor de makelaar en hypotheekadviseur t.o.v. de consument

  • kosten te verlagen (betere efficiency)

Erg belangrijk daarbij is dat NewRoute gebruik maakt van zelfstandige(freelance) kundige adviseurs, Relatiemanagers genoemd. Door het zelfstandige karakter van deze Relatiemanagers zijn zij perfect in staat om op een gelijkwaardig niveau te kunnen communiceren met de ondernemende makelaar en -hypotheekadviseur. De Relatiemanager moet dan ook in staat zijn om een perfecte ondersteuning en service te kunnen bieden met datgene waar de makelaar momenteel behoefte aan heeft.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten