NextJob in Business

advies startende ondernemers
Soest (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-03-2011
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

NextJob In Business begeleidt boventallige werknemers met de start van een eigen bedrijf

NextJob zet de volgende instrumenten in

  • Uitvoeren van ondernemerstesten en bespreken van resultaten, bespreken van het bedrijfsidee, motivatie van cliënt om ondernemer te worden, ervaring, persoonlijke eigenschappen en vaardigheden.

  • Opstellen begroting; Op basis van minimale winst behoefte opstellen van begrote zakelijke kosten en winst. Daarna gaan we met kandidaat starter de minimaal noodzakelijke omzet bepalen.

  • Eventueel: Benchmarking: vergelijken van de resultaten met concurrenten en voorbeeldbedrijven.

Na deze fase gaat de cliënt met de coach informatie verzamelen en onderzoek doen ten behoeve van het opstellen en uitvoeren van het ondernemingsplan:

  • Marketingaanpak: opstellen bedrijfsformule, bedrijfsdoelstellingen, sterkte /zwakte analyse, beschrijving aan te bieden producten/diensten, bepalen doelgroep, uitvoeren van marktverkenning.

  • Opstellen van Financieel Plan: uitzoeken benodigde investeringen, privé uitgavenbegroting, exploitatiebegroting over 3 jaar, ontslagvergoeding als financiering onderzoeken.

NextJob behaalt zeer hoge score op klanttevredenheid
Cedeo voert klanttevredenheids onderzoeken uit onder aanbieders van outplacementtrajecten en andere HR diensten. Doel is om werkgevers en werknemers inzicht te bieden in bureaus die naar tevredenheid outplacementtrajecten verzorgen. Conclusie van Cedeo is dat NextJob Outplacement het predikaat “Cedeo erkend de komende 2 jaar mag voeren op het gebied van outplacement en loopbaanbegeleiding. Op meer dan 97 % van de vragen is door alle respondenten het oordeel tevreden of zeer tevreden gegeven.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten