Rovict B.V.

Software ontwikkeling / consultancy
Soest (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-06-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Rovict is een Advies- en Dienstverleningsorganisatie
met meer dan 40 medewerkers. Zij richt zich op de onderwijsketen in Nederland: PO, VO, BVE en HO. Zij is gespecialiseerd in het ondersteunen van de Informatievoorziening en Bedrijfsvoering van onderwijsorganisaties. Rovict heeft ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs en daaraan gerelateerde organisaties.

Rovict schept Ruimte voor Onderwijs
ten behoeve van leerkrachten, docenten en managers zodat zij zich kunnen wijden aan hun kerntaak: het ontwerpen en faciliteren van leerprocessen. In veel onderwijsinstellingen gaat onevenredig veel tijd en geld om in ondersteunende processen. Door middel van advisering en implementatie, en de ontwikkeling van software helpt Rovict om die ondersteunende processen efficiƫnt en effectief in te richten en uit te voeren. Hierdoor neemt de Ruimte voor Onderwijs daadwerkelijk toe. Juiste en tijdige informatie over inschrijving, roosters en resultaten draagt enorm bij aan de kwaliteitservaring van (ouders van) leerlingen, deelnemers, studenten en werknemers. Tevens draagt een efficiƫnte en effectieve bedrijfsvoering bij aan kostenreductie en het veiligstellen van de bekostiging van de onderwijsorganisatie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten