Nese Senol

Recruiter / Recruitment consultant
6515CN Nijmegen (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-02-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
21-04-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Na jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, heb ik besloten zelf een onderneming te starten. Mijn bedrijf, Ayla SolutionS is een netwerkorganisatie gericht op het bieden van vaste en, of tijdelijke (interim) kennis-oplossingen binnen zowel het bedrijfsleven als overheden. Ik heb een groot netwerk van professionals, die op interim basis capaciteit- en of oplossingsvraagstukken uitvoeren. Deze professionals zijn vaak freelance/ ZZP’ers die die beschikken over stevige expertise in talloze vakgebieden, zoals ICT, communicatie, hrm, finance, inkoop en logistiek. De professionals doen dit op een projectmatige wijze en met een hands-on- mentaliteit. Zij zijn gedreven door verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Dit doen ze vanuit hun innerlijke kracht, passie en vakmanschap.

Naast mijn werkzaamheden als ondernemer vind ik het ook prettig om mijzelf te verhuren voor tijdelijke recruitmentactiviteiten voor opdrachtgevers. Ik ben landelijk inzetbaar voor max. 32 uur in de week en ben zeer concurrerend in mijn tarief.

Expertise – werkwijze – oplossingen => AYLA SolutionS. AYLA biedt de totale begeleiding bij het realiseren van de bedrijfsdoelstelling(en) en brengt een top-team samen om de oplossing voor de personele vraagstukken te bewerkstelligen.

“AYLA solutions,

voor elke uitdaging,

de juiste oplossing.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten