Staan

Interim Finance en Finance Recruitment
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-12-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
03-12-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Staan
Mensen die er direct staan: dat is waar interim dienstverlening om draait. Voor hoogopgeleide, betrokken en daadkrachtige financiële professionals die passen bij uw organisatie, bent u bij Staan Finance & Consultancy aan het juiste adres.
Als interim finance bureau leveren wij aan gerenommeerde organisaties tijdelijke ondersteuning door wo+ en hbo+ financials. De continuïteit moet immers gewaarborgd blijven, ook bij ziekte of zwangerschapsverlof, tijdens projecten en bij fusies of reorganisaties. Juist aan interim medewerkers worden hoge eisen gesteld, omdat ze vaak in een hectische omgeving instappen. Deze eisen gelden niet alleen qua vakkennis, maar ook wat betreft persoonlijke vaardigheden.

Met consultants van Staan wordt uw financiële afdeling direct sterker. Natuurlijk omdat onze mensen goed zijn, maar ook omdat wij persoonlijk contact, inhoudelijke kennis en oprechte betrokkenheid beschouwen als cruciale onderdelen van het selectieproces. Bovendien plaatsen wij dankzij onze flexibele, klantgerichte benadering meestal al na een of twee gesprekken de geschikte consultant.

De oprichters van Staan komen allen uit de financiële discipline en werkten jarenlang voor grote en middelgrote organisaties. Sinds 2007 zijn we gegroeid van drie naar vijftien medewerkers. Dat sterkt ons in onze opvatting dat een gedegen inzicht in de wensen van kandidaat en opdrachtgever de basisvoorwaarde is voor een goede match. En dat goede begeleiding tijdens de opdracht zorgt voor tevredenheid en duurzame relaties.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook inschakelen voor de selectie en werving van vaste mensen voor uw organisatie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten