Marksmen

Bureau voor webredactie, content en communicatie
2728 NZ Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-02-2008
Opdrachten
8
Laatste opdracht
26-05-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Marksmen is een erkend bureau met ruim 10 jaar ervaring in het maken van verschillende tekstproducties. Van verkoopfolders, stijlvolle corporate brochures en overtuigende direct mailings tot onderscheidende advertentiecampagnes, seo-teksten voor websites en actiematige e-mails. Marksmen zorgt voor een doeltreffende inhoud.

Webredacteur inhuren
Hebt u behoefte aan een tekstschrijver of webredacteur bij u op locatie? Ook voor het inhuren van een freelance tekstprofessional kunt u bij tekstbureau Marksmen terecht. Bijvoorbeeld voor het verzorgen van uw webredactie, voor een korte of langere periode. Zie ook bij Inhuur webredactie.

Ervaren tekstschrijvers
De tekstschrijvers, copywriters, webredacteuren en journalisten van Marksmen hebben zich ruimschoots op hun vakgebied bewezen. Vakmensen met de juiste mentaliteit en taaltechnieken in huis. En duidelijke taal bezigen. Opdracht na opdracht. Zodat uw doelgroep uw communicatieboodschap niet alleen leest maar ook begrijpt.

Wij werken voor overheidsorganisaties, commerciƫle bedrijven, reclamebureaus, -studio`s, webdesignbureaus en e-mailmarketingbureaus.

Specialisatie en expertise

webredactie
weredacteur
website
seo
tekstbureau
tekstburo
tekstbureau
tekstschrijver
copywriter
copywriting
freelance
reclame
communicatie

Overige informatie

Voor aansprekend tekstwerk verwijzen wij u graag naar de WERK-pagina op onze website, waar u interessante producties vindt voor uiteenlopende klanten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten