Creatieve HR Adviseur-Recruiter

Recruitment en HR opdrachten voor diverse organisaties
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-10-2009
Opdrachten
11
Laatste opdracht
30-07-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Veelzijdigheid door jarenlange ervaring binnen vast- en zelfstandig dienstverband als Senior Recruiter en HR Adviseur. HR Adviseur met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Kennis m.b.t. Wetgeving, Ontslagzaken, functionerings- en beoordelingsgesprekken, Lease-contracten t.a.v. wagenparkbeheer en telefonie, personeelsadministratie SAP, HR modules. Ingezet en ruime verstand van werving en selectie trajecten van diverse functies binnen commerciƫle en niet commerciƫle organisaties. Verantwoordelijk geweest voor het opzetten van een goed functionerend Recruitment Center en het inzetten van diverse instrumenten en bedenken van creatieve oplossingen t.b.v. de vervulling van diverse (knel) functies. Werkzaam geweest als Recruiter binnen Politie, Eneco, KLM en diverse IT organisaties.

Specialisatie en expertise

Recruitment
Human Resources
Personeelszaken
Werving en selectie
P&O
Recruiter
Interim

Overige informatie

Freelance opdrachten t.a.v. HR Advies en/of Recruitment (16/32 uur)contact kan ook via info@burlesonhrc.nl of www.burlesonhrc.nl of Linkedinn Norbert Burleson


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten