Nova Dia b.v.

detachering in assurantiefuncties
Gorinchem (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-07-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
08-07-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij bestaan langer dan 10 jaar en ondersteunen assurantiebedrijven met tijdelijk personeel.
Onze medewerkers zijn het gewend om bij verschillende bedrijven, op verschillende afdelingen, in verschillende branches te werken.
Het spreekt voor zich dat zij verstand hebben van verzekeringen, van schadeverzekeringen, van zorgverzekeringen of van pensioenen. Maar er is meer.
Zij hebben een nieuw systeem in korte tijd onder de knie en zijn daardoor snel productief. Zij zijn flexibel en dynamisch. Hun enthousiasme wordt door de opdrachtgevers bijzonder op prijs gesteld. Zij zijn communicatief vaardig, ook aan de telefoon. Resultaatgericht en kwaliteitsbewust helpen zij mee de doelen van de opdrachtgevers te realiseren.
Dat alles wil je als door ons gedetacheerde freelancer bieden. Dat is goed voor jouw naam en voor onze naam. Samen staan we sterker, de gedetacheerde, wij als detacheringsbedrijf en niet in de laatste plaats onze gezamenlijke klant. Wij nodigen gedetacheerde freelancers viermaal per jaar uit op de bijeenkomsten die wij voor de door ons gedetacheerde medewerkers organiseren. Het karakter van deze bijeenkomsten is een mix van kennisoverdracht en uitwisseling van ervaringen over de branche, en van sociale aspecten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten