Roland Mulder

E-Business, ecommerce, retail, travel, e-marketing
IJsselstein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-06-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Novam Management
Specialist in internet & ecommerce

Novam Management is een internetadviesbureau met vele jaren ervaring. Deze ervaring hebben wij opgedaan met de handen in de modder, wij weten waar we over praten en formuleren onze adviezen helder. Wij werken voor mediabedrijven, retailorganisaties en reisorganisaties op het gebied van internet en ecommerce.

Wij werken met passie en transparantie. Wij slapen, eten en drinken internet. Bij ons kunt u terecht voor alle facetten die bij internet in het algemeen en ecommerce in het bijzonder komen kijken. Mochten wij geen antwoord weten op uw vraag dan hebben wij een netwerk aan specialisten met dezelfde drive.

Wij combineren onze kennis en ervaring met gedrevenheid, om samen met u verbeteringen te realiseren en meetbare resultaten te boeken.

Meer dan 10 jaar ecommerce ervaring

Bij Novam Management werken ervaren professionals met een passie voor alles wat met internet en ecommerce te maken heeft. Deze kennis en ervaring willen we graag delen met onze klanten om zo U verder te helpen uw doelstellingen te realiseren.

Tot slot

Aangezien wij met onze klanten volledige en heldere afspraken maken, komen wij altijd onze afspraken na!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten