Novicum

Werving & Selectie
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-09-2012
Opdrachten
4
Laatste opdracht
06-08-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Novicum

Een heldere aanpak in de voortdurend veranderende arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is volop en voortdurend in beweging. De veranderingen lijken soms wel dagelijks te komen. De oplossing van gisteren past daarom vandaag niet meer. Omdat wij ondernemers en professionals zijn, bewegen wij voortdurend mee met de arbeidsmarkt en passen onze dienstverlening daarop aan. Wat kan anders? Wat kan beter? Wat kan sneller? Voor u, als opdrachtgever of kandidaat, betekent dit dat wij zorg dragen voor een helder advies en/of een concreet antwoord op uw vraag. Op elk moment in onze samenwerking, omdat wij elke dag actief zijn in een volop bewegende arbeidsmarkt. En dat al 21 jaar.

Novicum is vanaf 1991 actief in Werving en Selectie, Executive Search en Persoonlijkheids- en Gedragsonderzoek. Novicum Werving & Selectie is gespecialiseerd in het werven en selecteren van operationele professionals, managers en directeuren voor de functiegebieden Sales, Marketing, Inkoop, Logistiek, Techniek en Finance.

De consultants van Novicum werken op basis van de TREF principes

  1. TRANSPARANT. Geen mooie verhalen, maar concrete informatie over onze resultaten.

  1. RESPECT. De samenwerking rendeert optimaal bij respect voor elkaar, de mate van openheid en de bereidheid elkaar waar mogelijk aan te vullen.

  1. ERVARING. Onze consultants zijn ervaren managers en hebben jarenlange ervaring in werving & selectie.

  1. FLEXIBEL. Bij Novicum werken ondernemers die begrijpen dat ook buiten kantoortijden contact gewenst kan zijn. Onze dienstverlening kent geen ‘tijd’. Wel ‘kwaliteit’.

De consultants van Novicum hebben ruime ervaring in vele marktsegmenten. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk opereren. Voor onze opdrachtgevers maar ook voor onze kandidaten betekent dit een optimale kans van slagen. Want Werving en Selectie betekent hier veel meer dan het schuiven met CV’s. Bij ons selectieproces gaat het om vaardigheden, competenties, motivatie en drijfveren. En die worden voortdurend getoetst aan de veranderende marktomstandigheden.

Novicum, al 21 jaar geïnteresseerd in organisaties en haar mensen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten