Martijn van Valen

Martijn van Valen

Software (web) ontwikkelaar
3452AS Vleuten (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-05-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
24-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Door de jaren zijn er een enorm aantal nieuwe platformen ontwikkeld waar klanten hun voordeel mee kunnen doen. Denk hierbij aan Interactieve toepassingen voor Websites, Marketing, Social media (Facebook, Twitter etc) en Mobiele oplossingen. Novi Media helpt klanten deze verschillende platformen effectief in te zetten en te gebruiken voor het genereren van conversies of uitbreiding van het bereik van onze klanten.

Door het beschikken over zeer sterke grafische mogelijkheden is Novi Media in staat projecten perfect aan te laten sluiten op de huisstijl of uitstraling van uw bedrijf. Ook helpen wij bedrijven met het opzetten, aanpassen en / of verder uitwerken van bestaande of nieuwe vormgeving. Wij optimaliseren de structuur van bestaande websites of denken graag mee over mogelijkheden die voor een significante verbetering kunnen zorgen.

Specialisatie en expertise

Novi Media ontwikkelt uw unieke huisstijl, software en marketing strategie, maar ook helpen wij u graag uw mobiele mogelijkheden effectief in te zetten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten