Adviesgroep Novius

Business Information Management
Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-11-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Adviesgroep Novius
Novius zorgt ervoor dat organisaties beter presteren door een op haar strategie afgestemde, geïntegreerde inzet van ICT en nieuwe organisatieconcepten. Dagelijks werken circa tachtig professionals van Novius samen met directies, lijnmanagers en informatie / ICT-deskundigen bij onze klanten. Opdrachten die Novius uitvoert zijn zeer divers, maar bevinden zich altijd op stra-tegisch en tactisch niveau en binnen de driehoek strategie, informatievoorziening en organisa-tieverandering.

Op basis van een bedrijfskundige visie, praktische en creatieve werkmethoden en vernieuwende oplossingen slagen wij er in om, samen met de opdrachtgever, complexiteit beheersbaar te ma-ken en veranderingen daadwerkelijk te realiseren. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan het richten, inrichten en verrichten van organisaties, waarbij het Novius raamwerk als lei-draad een belangrijke rol speelt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten