B.NL

NT2
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-01-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
06-01-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn wij?
B.NL is een nieuwe taalaanbieder die gespecialiseerd is in het geven van Nederlandse taalcursussen voor anderstaligen.Ons team bestaat uit een groep van enthousiaste en vakkundige docenten die wij allen kennen vanuit het werkveld.
Kiezen voor B.NL is kiezen voor ervaring, maatwerk en bovenal resultaat!

Ervaring
Wij hebben jarenlange ervaring als NT2 docenten bij verschillende taalaanbieders. We hebben geleerd dat de wensen van de verschillende cursisten vaak niet passen in de beslotenheid van de reguliere cursusopzet. Daarom doen wij, als B.NL, het anders.

Anders
Wij onderscheiden ons van andere taalaanbieders omdat we op de praktijk gericht werken. Wij bieden geen kant-en-klare NT2 cursussen, iedere cursus wordt op maat gemaakt. Wij kijken zorgvuldig naar uw bedrijfscultuur en zorgen ervoor dat de cursus precies voldoet aan uw behoefte. Zo hebben topsporters bijvoorbeeld een andere inhoudelijke benadering nodig dan tandartsen. Ook bieden wij cursussen aan die niet direct werk gerelateerd zijn, maar die uw werknemers de kans geven om de taal en cultuur te leren van het land waarin ze verblijven. Een andere taal betekent vaak ook een andere manier van denken. Elke taal kent zijn eigen omgangsvormen. B.NL heeft een resultaat gerichte aanpak en zorgt ervoor dat het geleerde direct in de praktijk te gebruiken is.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten