Antoinette Nunes

Antoinette Nunes

Juridische, financieel, bedrijfseconomische dienstverlening
6662NG Elst (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-01-2016
Opdrachten
3
Laatste opdracht
08-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De meeste ondernemers zijn ondernemer omdat ze het leuk vinden. Toch komt het in elk bedrijf wel eens voor dat er uitdagingen zijn rondom de continuïteit. Door snelle groei of doordat het even tegen zit. Dat is precies het punt waarop u op Nunes Consulting Group kunt vertrouwen.

Wij lossen uw continuïteitsvraagstukken op. Dat doen we door moderne bedrijfsmodellen toe te passen en optimale deals voor u te sluiten. We zijn sterk in acute oplossingen op het gebied van bedrijfsfinancieringen, bedrijfsovernames en herstructureringen.

Onze juristen en bedrijfsadviseurs voegen hoogwaardige kennis toe, maar handelen altijd pragmatisch. En wij kijken naar de mens achter de ondernemer. Niet voor niets luidt onze missie: keeping business a pleasure.

Nieuw

Met ons nieuwe product/dienst, bieden wij ondernemers de mogelijkheid om te leren hoe je je bedrijf meer waard maakt. Hoe je kunt sturen op valuedrivers, maar ook hoe je valuekillers kunt voorkomen. In dit kader willen wij graag een ebook schrijven en content maken voor marketingactiviteiten.

Adresgegevens

Nunes Juristen & bedrijfsadviseurs
Nijverheidsweg 17 Elst.
www.nunes.nl / info@nunes.nl

T. 0481-454314


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten